حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

انجام مقاله معماری

متادانلود با داشتن تجربه ای چندساله با کادری مجرب در خدمت دانشجویان محترم می باشد. ما با خدمت دلسوزانه اعتبار خود را از مشتریان خود دریافت نموده ایم و با ارائه خدمات آنلاین انجام مقاله معماری و انجام تحقیق معماری سعی در بهبود خدمات داشته ایم. هدف ما رضایت کامل مشتری است و در این راستا از هیچ کمکی دریغ نخواهیم نمود.

خدمات متادانلود در این بخش شامل انجام مقاله معماری، انجام تحقیق معماری و انجام پاورپوینت معماری می باشد. از لحظه ایی که شما سفارش خود را ثبت نمایید کارشناسان سفارش شما را پیگیری می نمایند و با مشاوره کامل در خدمت شما هستند و تا آخرین لحظه از مشاوره به شما عزیزان کوتاهی نمی کنند.

انجام مقاله معماری

آیا به دنبال داشتن یک مقاله معماری میباشید؟ آیا برای انتخاب موضوع و یا نوشتن مقاله معماری دچار مشکل شدید؟

انجام مقاله معماری

ما بهترین راه را برای شما انتخاب می کنیم.

متا دانلود به عنوان مرجع پروژه های آماده معماری با ارائه خدمات انجام مقاله معماری در نظر دارد تا به دانشجویان معماری خدمات متنوعی را ارائه دهد.

انجام مقالات تخصصی در یک رشته مانند معماری، نیازمند دانش کافی و تجربه بالا می باشد. متادانلود با یافتن و به کارگیری این افراد، توانسته است پژوهش ها و مقالات بسیاری را انجام داده و رضایت مشتریان خود را به صورت کامل بدست آورد.

چارچوب ساختاری مقاله

این چارچوب به قرار زیر می باشد:

  1. چکیده:چکیده معمولا بین ۱۵۰تا ۲۵۰ کلمه بوده و در آن تعریف مساله، اهمیت مساله، روش پیشنهادی و نتایج بیان می شود.
  2. کلمات کلیدی: معمولا شامل ۳ الی ۵ کلمه می باشد که شامل موضوع مورد بحث مقاله است.
  3. مقدمه: در مقدمه شرح مساله، سوابق تحقیق و کاربردهای مساله بیان می شود؛ سپس دلیل انجام پژوهش یا عیب کارهای انجام شده در گذشته ذکر می شود.
  4. پیشینه پژوهش
  5. مبانی نظری پژوهش
  6. چارچوب نظری پژوهش
  7. مطالعه موردی
  8. روش تحقیق
  9. تحلیل یافته ها
  10. نتیجه گیری
  11. مراجع: در نوشتن مقاله باید تلاش کرد از مراجع معتبر و جدید استفاده نمود. مراجع معمولا به ترتیبی که در متن مورد استفاده قرار می گیرند ذکر می شوند. به روش APA و یا شیکاگو.

روش تحقیق معماری

بسیاری از دانشجویان و محققان معماری و شهرسازی با رویکردهای حاکم بر پژوهشهای معماری و شهرسازی یا مفاهیم روش شناسی بنیادین آشنا نیستند و درباره بنیان های فلسفی روش تحقیق معماری و الزامات آنها اطلاع چندانی ندارند.

عدم آگاهی از بنیان های فلسفی روشهای تحقیق سبب شده است که اغلب پژوهشهای معماری و شهرسازی با عارضه ی اختلال رویکردی مواجه باشند، به نحوی که گاها برای یک تحقیق در حوزه ی معماری و شهرسازی اسلامی، با رویکردی انتقادی طرح مسئله می کنیم؛ بدون توجه به اینکه این رویکرد تا چه حد با مبانی اسلامی سازگار میباشد.

سپس برای چارچوب نظری مقاله معماری از نظریات مدرن و پست مدرن بهره میجوییم، آنگاه در تحلیل بحث، از رویکردی اثباتی و آماری بهره می جوییم و نهایتا بخش نتیجه گیری را با رویکردی تفسیری و با روشی ذوقی ارائه مینماییم و در عین حال، مدعی میشویم که مقاله دارای انسجام ساختاری نیز می باشد.

این مسئله از این جهت مهم است که اغلب دانشجویان و محققان با مفاهیم و بنیانهای فلسفی و روش شناختی و در واقع، رویکردهای تحقیق معماری و تأثیر آنها بر روشهای تحقیق آشنایی ندارند.

روش شناسی در معماری

در نهایت در بررسی و شناخت روش تحقیق در حوزه مطالعات معماری و شهرسازی، روش تحقیق معماری را به سه دسته تقسیم بندی میکنیم:

  1. روش تحقیق بر اساس هدف
  2. روش تحقیق بر اساس تحلیل
  3. روش تحقیق بر اساس گردآوری داده ها
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
X